skip to Main Content
Nu Söker Vi SALES ACCOUNT MANAGER För Euromaster

Nu söker vi SALES ACCOUNT MANAGER för Euromaster

Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 135 verkstäder, egna, franchise och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Vi är ISO certifierade inom miljö (14001) och kvalité (9001). Se mer om vår resa här: https://www.youtube.com/watch?v=RAer6xMk5po och kolla gärna in på: www.euromaster.se och www.michelin.com/eng

Vill du vara med och skapa en enkel tillvaro för alla på väg? Euromaster Sverige söker nu en

SALES ACCOUNT MANAGER, REGION MITT

Till annons

Back To Top