skip to Main Content
VILKA ÄR VI?
CT Imago är ett personligt och engagerande företag som hjälper sina kunder att utvecklas.

Vi arbetar med att utveckla befintlig personal och ledning. Vi arbetar konkret med att få individer att förstå att de själva kan bidra till företagets eller organisationens utveckling. Vi skapar delaktighet och får människor att ta ansvar för denna framåtrörelse. Vi använder ofta humor och igenkänningsfaktorn som verktyg. Vi tar ned komplexa processer till en enkel och begriplig nivå. Vi arbetar utifrån den grupp vi möter och anpassar våra exempel till deras verklighet.

I grunden är vi rätt enkla killar som är fotbollsnördar, gillar att spela golf och tycker sig själva ha en opretentiös, ironisk och sund inställning till livet både privat och i jobbet. Lika i vissa fall, olika i andra. En gillar att fiska och en att följa Formel 1. Vi är socialt engagerande i olika projekt för vuxna och barn i utsatthet.

1C27C407-E9A9-40B2-9273-0F877D4042FB_1_105_c
JOHAN

Johan rustar personer inom näringslivet och elitidrotten för största möjliga prestation. T ex har han arbetat 14 år som mental tränare åt IFK Göteborgs Allsvenska fotbollsspelare.

Johan erbjuder företag och organisationer kompetensutveckling samt rådgivning inom affärs-, prestations- och ledarskapsutveckling. Ofta används Johan som bollplank och katalysator i arbete med utveckling och förändring.

Kunderna kommer från alla branscher.Han arbetar dessutom med idrottare på högsta internationella nivå. De stärks av hans tjänster i deras satsning mot exempelvis OS och VM. Johan har sjutton års erfarenhet som konsult. Han är högskoleutbildad inom psykologi och pedagogik.

Tidigare har Johan arbetat med försäljning, både som ledare och säljare samt behandlare inom socialt arbete. Johan älskar att arbeta med utveckling av människor oavsett om de är fullfjädrade proffs i näringsliv och idrott eller individer som hamnat utanför samhället.

Alla kan utvecklas.

ANDERS

Anders har lång erfarenhet inom sälj och marknad och har bland annat arbetat som säljare, Key account manager, marknadschef och försäljningschef.

Detta har gjort att han har en förståelse för både taktiskt och strategiskt försäljning. Han har stor erfarenhet av försäljningsutveckling, förhandlingar och coachning av personal.

Anders är en lagspelare som är entusiasmerande och motiverande. Han har arbetat i både små och stora företag vilket gör att han har ett bra helhetsperspektiv över företagen och koncernerna, hur de fungerar och går från vision till verklighet.

Anders drivkraft är att medverka, genomföra, utveckla affärer och att driva verksamheter framåt.

Back To Top